.

 


..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
..

 

DEN LILLA ENGAGERADE BYRÅN

INTRO är en liten personlig arkitektbyrå som arbetar med inredningar av offentlig och privat miljö.

Vi skapar helhetskoncept men även med kompletteringar av enstaka produkter, som anpassas till befintlig inredning.
Inget uppdrag är för litet för oss. Vi levererar all form av inredning och samarbetar med leverantörer från välkända svenska och europeiska inredningsföretag.Med våra samarbetspartners projekterar vi även restauranger och caféer och kan projektleda en hel totalentreprenad.

Vi ritar och designar skräddarsydda möbler och belysning till våra projekt. Vi presenterar våra förslag med 3d miljöer för att förtydliga våra idéer. Vi hjälper er även med den grafiska profilen, hitta ett passande namn och skapa logotype.

 

REFERENSUPPDRAG OFFENTLIG MILJÖ

INREDNING PRIVATA HEM


INSPIRATIONSMÖTE
Hembesök där vi tillsammans, muntligt, går igenom ditt hem rum för rum. Vi går igenom möblering, ljussättning, färgsättning, textilier och eventuella tips på inköp.

Pris enligt offert.INREDNING ONLINE
Med hjälp av bilder på ert hem, en måttsatt planritning och inspirationsbilder på vad ni gillar tar vi fram ett förslag för ert vardagsrum, sovrum eller varför inte hela ert hem.

All kontakt sker via e-post och telefonsamtal och arbetet presenteras i form av en moodboard i pdf-format innehållande en enkel möbleringsplan, produktbilder, produktinformation samt leverantör och inköpsställe.
Vi hjälper även till med inköpen om så önskas. 

Pris enligt offert.


 

SKRÄDDARSYDD INREDNING
 

Om Inspirationsmötet leder till att ni vill ha ytterligare hjälp hemma går vi igenom dina önskemål och lämnar offert.
Efter att offerten är godkänd tar vi fram ett förslag på plan-
lösning, nya möbler, belysning, textilier och deko.

Vi skräddarsyr uppdraget efter dina behov. Förslaget presenteras i form av en moodboard innehållande möbleringsplan, produktbilder, produktinformation, leverantörer o.dylikt. 

Om ni önskar att vi sköter inköpen så presenterar vi en priskalkyl, gör beställningar från våra leverantörer samt bevakar leveranserna. Vi kan även hjälpa till med färdigställandet av inredningen efter att alla produkter har levererats. Då kommer vi ut och inreder klart ditt hem. 
Pris enligt offert.


STYLING AV DITT HEM
Inredning på plats hemma hos dig. Vi hjälper till att möblera och arrangera ditt hem på ett tilltalande sätt. Vi utgår från ert befintliga möblemang och kan ge förslag på kompletterande inredning och detaljer.

Pris enligt offert.

 

KONTAKTA VÅR INREDNINGAVDELNING
 


WICTORIA 
031-317 07 00
wictoria@introinterior.se

SANDRA 
031-317 07 06
sandra@introinterior.se

.