HUR GÅR HOMESTYLING TILL?

Vi kontaktar dig för att boka ett möte i din bostad. Väl på plats går vi igenom ytorna och ger förslag på passande stylingpaket samt ger dig en checklista med tips och råd. Vi passar även på att dokumentera och fotografera bostaden för att förbereda vår planering. Inom 24 tim får du offert och tidsplan av oss.

I lugn och ro går du igenom offerten och när vi fått accept, påbörjar vi vår planering och packning på vårt lager.

Stylingprocessen utförs i största möjliga mån av den stylist du träffade på första mötet så du kan känna dig trygg med att ha samma kontakt hela vägen tills försäljningen är klar.

Beroende på vilket stylingpaket du valt och storlek på din bostad tar det allt mellan 1-4 dagar för oss på plats om du bor inom Göteborg. Vi kvalitetssäkrar alltid och tar en avstämning innan foto så alla parter är nöjda. 
 
INTRO har ett stort varierat möbellager och vår styrka är att vara kreativa från fall till fall. Vi strävar alltid efter att skapa en varm, hemtrevlig miljö med ‘‘känslan av att någon bor där’’ i varje styling. För oss är målet att tilltala alla sinnen. Våra möbler ingår i 8v för att du som kund inte ska behöva känna stress över extra kostnader.

Vi erbjuder nu finansiering så du slipper känna dig stressad över betalningen innan din bostad är såld. Helt räntefritt!

Vi är personligt engagerade tills sista kudden är lagd.

 

 
 .

VÅRA HOMESTYLINGPAKET

INTRO har alltid fokus på att vara kostnadseffektiva gentemot dig som kund, därför anpassar vi stylingen efter just ert specifika behov, varken mer eller mindre. Vårt mål
och uppgift är att lyfta fram potentialen i er bostad och
efter många års erfarenhet vågar vi påstå att det är vi riktigt duktiga på.


...................................................................................................

 
FOTOSTYLING
Inför fotografering ser vi över helheten med möblering och köper med färska blommor, frukt mm. Vi är även med på fotograferingen för att optimera bilderna.

...................................................................................................
 
BASSTYLING
För att skapa den rätta känslan inför fotografering och visning kompletterar vi bostaden med passande inredningsdetaljer och ser över helheten med möblering och belysning. Vi tar med textilier, mattor, belysning, krukor, växter och deco. Varje rum får en hemtrevlig och tilltalande känsla.MEDELSTYLING
För att skapa den rätta känslan inför fotografering och visning kompletterar vi bostaden med passande möbler och inredningsdetaljer. Vi ser över helheten med möblering och belysning. Vi tar med textilier, mattor, belysning, krukor, växter och deco. Varje rum får en hemtrevlig och tilltalande känsla.

...................................................................................................
 
FULLSTYLING
Tomma bostäder behöver möbleras upp för att man lättare ska kunna se möjligheterna med ytan. För att skapa den rätta känslan inför fotografering och visning möblerar vi upp hela  bostaden med känslan av att någon bor där. Vi tar med möbler, textilier, mattor, belysning, krukor, växter och deco. Varje rum får en hemtrevlig och tilltalande känsla.

 

.
KRINGTJÄNSTER
Vi har ett mycket bra nätverk med hantverkare vi har förtroende för och jobbat med en längre tid. Vi vet hur svårt det kan vara att få hjälp med alla kringtjänster. En renovering kan kräva olika typer av hantverkare. 

INTRO vill underlätta för våra kunder och göra det så smidigt som möjligt och hjälper därför gärna till att koordinera och vara behjälplig med 
byggmöten och tidsplaner. Vår Inredningsavdelning har även möjlighet att hjälpa er med inredning och ritningsunderlag i 2d eller 3d för kök och badrum. 
 

INTRO PLUSTJÄNSTER
• Flyttstäd
• Magasinering
• Bärhjälp
• Trädgårdsarbeten
• Inredningshjälp
 

Homestyling är avdragsgillt sedan 2005. Ta upp det som en 
omkostnad i samband med reavinstbeskattningen.
[ Läs mer om avdragsgillt på www.skatteverket.se ]
 
 


SAMARBETSPARTNERS
Genom vårt nätverk kan vi erbjuda allt inom byggnation, nybyggnation, renovering och tillbyggnation mot både företagskunder och privatpersoner.

Våra partners har lång erfarenhet av om- och tillbyggnationer och har utvecklat en bred yrkeskompetens och yrkesskicklighet i sina uppdrag, stora som små.​ 
 
Nybyggnation
Tillbyggnation
Ombyggnation
Renovering
Takarbeten
Fönster och dörrbyten
Köksrenovering
Badrumsrenovering
Vattenskador
Brandskador
Rivning